1/1

Ihanan rouheasta betonista syntyy pajalla monenlaisia tuotteita kotiin ja puutarhaan: Tulilehtiä, vateja, kulhoja ja alustoja. Betonituotteet ovat paitsi kauniita, myös käytännöllisiä.

Tulilehti on ulkotulen alunen, jonka päällä voi polttaa roihuja myös esim. terassilla, laiturilla ja nurmikolla. Tulilehti on Sallan Pajalla kehitetty huipputuote, joka ilahduttaa niin itselleen hankittuna kuin monenmoisena lahjanakin.

Kaikissa betonitöissä on lakkapinnoite, jotta ne eivät pölyä eivätkö ime likaa.

Hinta: Tulilehdet 34,90 €
Sallan Pajan verkkokaupassa myynnissä myös 2 Tulilehden setti TOIMITUSKULUITTA! Kauppaan pääset tästä!
Tulilehtiä
 on myynnissä Sallan Pajalla Paimiossa ja seuraavilla jälleenmyyjillä:
Flörin liikkeissä Turussa ja Raisiossa, Paimion Kukkapalvelu Paimiossa, Leino Design Shop Salossa, Savojärven kukk Turussa, Bloomworks Turussa, Kaarinan Sisustuskulmassa Kaarinassa, Pienessä Erikoispuodissa Askaisissa, Savontien Kukkakaupassa Varkaudessa, Villa Kiviniemessä Sievissä, Mahekassa Tampereella, Paratiisikukassa Helsingissä, Salon Helmessä Salossa, Reissupannussa Kangasniemellä, Haapajärven Kukkakauppa ja Hautaustoimistossa, Reisjärven Kukkakauppa ja Hautaustoimistossa, Keskipisteen Kukkakauppa ja Hautaustoimistossa Kärsämäellä, Järvisen Kauppapuutarhassa Loimaalla, Martin Tarhassa Oripäässä, Kukkapalvelu Tiarellassa Kemiönsaarella

Laakeita vateja ja Raparperialustoja voi käyttää esim.  pannunalusina, kynttilänalusina ja kylmäalusina kattauksissa (viilennys ensin pakastimessa). Vadeissa ja raparperialusissa on pohjassa huopatassut. jotta ne eivät naarmuta pöytiä. 
Kaikissa betonitöissä on lakkapinnoite, jotta ne eivät pölyä eivätkö ime likaa.

Hinta: vadit ja aluset 14 € - 34,50€

Betonituotteita voi tilata tällä hetkellä yhteydenottolomakkeella kertomalla tuotteen numeron. Lähetämme sähköpostiin laskun ja laitamme laskun maksun jälkeen tuotteen matkaan. Alla on kuvia vadeista hintoineen ja mittoineen. Vadit ovat aina yksilöitä, joten kuvat ovat esimerkkejä eikä juuri kuvassa olevaa mallia ole aina välttämättä saatavilla. Toimitusmaksut ovat vatien hintaluokan mukaan seuraavat: 
Vadin hinta 14 € -> toimitus 6 €
Vadin hinta 22 € -> toimitus 6 €
Vadin hinta 25,50 € -> toimitus 10 €
Vadin hinta 32,50 € -> toimitus 12 €
Tulilehtien toimitus 12 €


Betonivateja on myynnissä Sallan Pajalla Paimiossa ja seuraavilla jälleenmyyjillä:
Flörin Peltolan liikkeessä , Paimion Kukkapalvelu Paimiossa, Leino Design Shop Salossa, Savojärven kukka Turussa, Bloomworks Turussa, Kaarinan Sisustuskulmassa Kaarinassa, Pienessä Erikoispuodissa Askaisissa, Villa Kiviniemessä Sievissä, Reissupannussa Kangasniemellä, Martin Tarhassa Oripäässä, Kukkapalvelu Tiarellassa Kemiönsaarella 

© 2023 by Annex. Proudly created with Wix.com