top of page

Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Tilaa tästä Sallan Pajan uutiskirje ja saat heti käyttöösi -10% -alekoodin seuraavaan tilaukseesi
Toimituskulut

Aluslehti, lakattu betoni (vihertävän harmaa)

00112
€29.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Betoninen Aluslehti on monikäyttöinen kaunistus kodissa ja puutarhassa.
Aluslehti sopii esimerkiksi asetelma-aluseksi, pannunaluseksi tai pakastettuna tarjoilujen kylmäaluseksi. Tätä tuotetta ei tarvitse väliaikoina piilottaa kaappiin, vaan se voi olla myös kauniina sisustuselementtinä pöydällä silloinkin, kun se ei ole varsinaisesti käytössä. Toki noin 7 kg painava Aluslehti pitää myös pöytäliinan paikoillaan pihalla tuulessa tai sisällä vauhdikkaammassakin menossa.

Aluslehteä voi käyttää myös astinkivenä asentamalla sen maahan pihalaattojen tapaan. Ks. asenusohje alla.

Aluslehti on pituudeltaan voin 35 cm. Tuotetta on kahden eri muotoisena, pyöreämpänä (noin 34 cm leveänä) ja soikeampana (noin 30 cm leveänä). Paksuutta tuotteella on noin 5 cm.
Aluslehden pohjassa on liimattuna huopatassut, jotta se ei naarmuta pöydän tai vaikkapa lattian pintaa. Nuo tassut saa repäistyä irti, mikäli
tuotetta käyttää astinkivenä ja sen asentaa maahan.

Tutustu lisää Aluslehteen blogissani

Aluslehden asentaminen pihalaataksi:
1. Repäise huopatassut irti pohjasta.
2. Kaiva maahan Aluslehden muotoinen noin 6 cm syvä kuoppa.
3. Levitä kuopan pohjalle hiekkaa, kivituhkaa tms tasaista maata, jolla saat tehtyä tasaisen "pedin" Aluslehdelle. Asenna lehti niin, että sen alle ei jää tyhjää tilaa.
4. Varmista, että myös viistot reunat ovat tukevasti maata vasten. Näin Aluslehti kestää päällä kävelemistä, kun se saa hyvin tukea alla olevasta maasta.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page