top of page

Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Tilaa tästä Sallan Pajan uutiskirje ja saat heti käyttöösi -10% -alekoodin seuraavaan tilaukseesi
Toimituskulut

Askellehti

00113
€23.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Betoninen Askellehti tuo ilmettä puutarhaan.
Askellehdillä saat helposti aikaan kivan polun puutarhaan tai voit laittaa niitä yksittäisiksi astinkiviksi esimerkiksi istutusalueille tai kasvimaille. Askellehteä voi käyttää myös vaikkapa terassilla kukkaruukun alusena tai ihan vain kaunistuksena.

Askellehdet ovat pituudeltaan voin 35 cm. Tuotetta on kahden eri muotoisena, pyöreämpänä (noin 34 cm leveänä) ja soikeampana (noin 30 cm leveänä). Paksuutta tuotteella on noin 5 cm.

Tutustu lisää Askellehtiin blogissani

Askellehden asentaminen pihalaataksi:
1. Kaiva maahan Askellehden muotoinen noin 6 cm syvä kuoppa.
2. Levitä kuopan pohjalle hiekkaa, kivituhkaa tms tasaista maata, jolla saat tehtyä tasaisen "pedin" Aluslehdelle. Asenna lehti niin, että sen alle ei jää tyhjää tilaa.
3. Varmista, että myös viistot reunat ovat tukevasti maata vasten. Näin Askellehti kestää päällä kävelemistä, kun se saa hyvin tukea alla olevasta maasta.

DIY-vinkki:
Askellehdet ovat pinnoittamattomia, joten halutessasi voit itse maalata ja/tai lakata näistä oman mielesi mukaisia, lehdenmuotoisia pihalaattoja!

Huom. Askellehtiä ei ole tarkoitettu pihakiviksi autojen ajoreiteille.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page