Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Tilaa tästä Sallan Pajan uutiskirje ja saat heti käyttöösi -10% -alekoodin seuraavaan tilaukseesi
Kopio Kopio Kopio Kopio verkkokaupan (Facebook-postaus) (1600 x 600 px) (1600 x 400 px).pn

Kas-korikassi, musta Otso & Repo

Tuotenro: 00062
€58.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Otso & Repo-tuotteet ovat Sallan Pajan teksiilisarja, jossa seikkailevat Suomen luonnosta ja kansansaduista tutut karhu ja kettu eli Otso ja Repo.
Tämä Kas-korikassi on kangasvuorinen eli se ei sovellu kierrätettävien roskien keräämiseen, vaan monenlaiseen muuhun säilytykseen vaikkpa lastenhuoneessa.
Korikassi pysyy tukevasti pystyssä, vaikka on pehmeää materiaalia. Tänne on helppo kerätä päivän leikkien jälkeen esim legot, puupalikat, nuket, pehmot jne. Kas-korikassi toimii kätevästi myös esim. mummolareissulla lelujen kuljettamiseen. Suosikkilelut vain sisään, kansi kiinni ja kahvoista kassi kyytiin :)

Kas-korikassin mitat ovat: pohjan koko noin 25 x 25 cm ja korkeus noin 50 cm.
Tuote on konepestävä 40 asteessa.Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten