top of page

Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Tilaa tästä Sallan Pajan uutiskirje ja saat heti käyttöösi -10% -alekoodin seuraavaan tilaukseesi
Kopio Kopio Kopio Kopio verkkokaupan (Facebook-postaus) (1600 x 600 px) (1600 x 400 px).pn

Klaara-kenkäsaapaskassit

Klaara- kenkäsaapaskassi syntyi ratkaisuksi minun ja varmasti monen muunkin naisen ongelmaan.

Alapuolella oleva kuvasarja kertoo, kuinka Klaara helpottaa juhliin, seminaariin, teatteriin tms paikkaan matkaavaa naista.
Enää ei tarvitse häveten kuljettaa korkkareita isossa kangaskassissa. Klaara on sopivan kokoinen ja tyylikäs kassi pikkukengille ja narikassa sen sisältä nousee lisäosa, jolloin myös saapikkaat mahtuvat sen sisälle. Näin kaikki varusteet pysyvät narikassa siististi järjestyksessä.

Klaaraa on saatavana neljässä värissä, vaalean harmaana, tumman harmaana, mustana ja vaalean punaisena. Kangas on kestävää puuvilla-polyesteria. Kassi menee pieneen tilaan esimerkiksi matkalaukussa ja on kätevästi konepestävä 60 asteessa.

bottom of page