top of page

Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Tilaa tästä Sallan Pajan uutiskirje ja saat heti käyttöösi -10% -alekoodin seuraavaan tilaukseesi
Toimituskulut

Klaara, vaalean punainen

00037
€36.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Nyt saat unohtaa kaikenmoiset kauppakassit kenkiä varten lähtiessäsi juhliin ja tanssimaan!

Klaara-kenkäsaapaskassi ratkaisee ongelman matkalla erilaisiin tilaisuuksiin vaihtokengät mukana. Klaara on juuri sopivan kokoinen tyylikäs kassi korkkareille. Narikassa kassin sisältä nousee lisäosa, jolloin myös saapikkaat mahtuvat hyvin sen sisään. Näin ulkojalkineet saadaan kätevästi roikkumaan narikassa samalle henkarille tai naulakkoon takin kanssa.

Tuotetta on saatavana neljässä värissä: musta, tumman harmaa, vaalean harmaa ja vaalean punainen.

Klaarat on ommeltu puuvilla-polyester-sekoitekankaasta. Kassin voi pestä 60 asteessa ja silittää kolmella pisteellä. Kangas kestää hyvin kovaakin käyttöä.
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page