top of page

Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Toimituskulut ja -ajat

Personoitava essu yhdellä etutaskulla

00033
€42.50
Varastossa
1
Tuotetiedot

Tyylikäs kokoessu monenlaiseen kokkailuun.
Keitokset ja grillaukset onnistuvat varmasti loistavasti, kun essussa lukee vaikkapa "Grillimestari-Matti" tai "Herkkukokki-Maija"

Essussa on sivuilla kujat, joita pitkin yhtenäinen kolmemetrinen nauha kulkee ja antaa mahdollisuuden asettaa essun juuri oikealle korkeudelle käyttäjän pituudesta riippumatta. Edessä, vyötärön alapuolella on yksi tasku, johon saa halutessaan kirjailun.

Essun mitat ovat:
korkeus 93 cm, leveys vyötäron kohdalla 80 cm ja leveys yläreunassa 30cm.

Väri vaihtoehdot ovat:
Vaalean punainen, ruskea, turkoosi
Tumman harmaa, valkoinen, musta
Vaalean harmaa, tumman punainen, tumman sininen

Valitse essun väri yllä olevista vaihtoehdoista. Lisäksi saat keksiä essun taskuun sopivan tekstin, jonka kirjailen siihen vapaakoneompelulla. Kirjoita haluamasi kankaan väri ja teksti tilauksen lisätietoja-ruutuun. Lisätietoja-ruutu on tilauksen viimeisessä vaiheessa ennen maksua.

Kangas on ammattikeittiöiden käyttämää työvaatekangasta, joka kestää 60 asteen pesun.

Kangas on puuvilla-polyester-sekoitetta.

Personoitavan tuotteen toimitusaika on noin 1 vko.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page