top of page

Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Tilaa tästä Sallan Pajan uutiskirje ja saat heti käyttöösi -10% -alekoodin seuraavaan tilaukseesi
Toimituskulut

Tuunaa oma Kas-korikassi

00054
€59.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Tuunaa oma Kas-korikassisi!
Kas-korikassi taipuu monenlaiseen säilytykseen kierrätettävien lisäksi. Se sopii puuvillaisella vuorilla esim. pyykki-, yöpuku- tai lelukoriksi.

Valitsemalla tämän tuotteen, valmistan sinulle toiveidesi mukaisen Kas-korikassin. Voit valita tuotteeseen kankaan värin, poikkeavat mitat ja halutessasi tekstin. Kirjoita tiedot tilauksen lisätietoja kohtaan esimerkiksi näin:
Turkoosi Kas-korikassa pohjan koolla 25 x 25 cm ja 35 cm korkeana.
Tekstiksi "Metallikas" ja vuoriksi vahakangas.

Kas-Korikassien materiaaleina ovat puuvilla-polyester-kangas, vuorina vahakangas ja välimateriaalina vaahtomuovilaminaatti.

Kas-korikassin voi pestä koneessa 40 asteessa. Kassin kannattaa kääntään pesun ajaksi nurinpäin ja kuivumaan oikeinpäin. Ei silitystä.


Kankaan värivaihtoehdot ovat:
Vaalean punainen, ruskea, turkoosi
Tumman harmaa, oliivin vihreä, musta
Vaalean harmaa, tumman punainen, tumman sininen

Tuunatun tuotteen toimitusaika on noin 1 vko.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page