top of page

Tervetuloa Sallan Pajan verkkokauppaan!

Verkkokauppa pullollaan Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla valmistuvia tuotteita. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtina ovat käytännöllisyys ja kestävyys, tyylikkyyttä unohtamatta. Lähes kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tekstiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan esimerkiksi omilla teksteillä personoiden. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Personoitava Kas-korikassi

00054
€59.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Tuunaa oma Kas-korikassisi!
Kas-korikassi taipuu monenlaiseen säilytykseen kierrätettävien lisäksi. Se sopii puuvillaisella vuorilla esim. pyykki-, yöpuku- tai lelukoriksi.

Valitsemalla tämän tuotteen, valmistan sinulle toiveidesi mukaisen Kas-korikassin. Voit valita tuotteeseen kankaan värin, poikkeavat mitat ja halutessasi tekstin. Kirjoita tiedot tilauksen lisätietoja kohtaan esimerkiksi näin:
Turkoosi Kas-korikassi pohjan koolla 25 x 25 cm ja 35 cm korkeana.
Tekstiksi "Metallikas" ja vuoriksi vahakangas.

Kas-Korikassien materiaaleina ovat puuvilla-polyester-kangas, vuorina vahakangas ja välimateriaalina vaahtomuovilaminaatti.

Kas-korikassin voi pestä koneessa 40 asteessa. Kassin kannattaa kääntään pesun ajaksi nurinpäin ja kuivumaan oikeinpäin. Ei silitystä.

Kankaan värivaihtoehdot ovat:
Vaalean punainen, ruskea, turkoosi
Tumman harmaa, valkoinen, musta
Vaalean harmaa, tumman punainen, tumman sininen

Tuunatun tuotteen toimitusaika on noin 1 vko.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page