top of page

Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Tilaa tästä Sallan Pajan uutiskirje ja saat heti käyttöösi -10% -alekoodin seuraavaan tilaukseesi
Toimituskulut

Tuunaa oma Kokkaajan kinnas

00142
€30.75
Varastossa
1
Tuotetiedot

Tuunaa oma kinnas kokkaajalle!

Valitsemalla tämän tuotteen, valmistan sinulle toiveidesi mukaisen kintaan. Voit valita tuotteeseen kankaan värin ja halutessasi pienen tekstin, jonka voin kirjailla kämmenselälle tai suuaukon reunaan. Kirjoita tiedot tilauksen lisätietoja kohtaan esimerkiksi näin:

Vaalean harmaa kinnas
Tekstiksi "Grillimestari"

Kankaan värivaihtoehdot ovat:
Vaalean punainen, ruskea, turkoosi
Tumman harmaa, oliivin vihreä, musta
Vaalean harmaa, tumman punainen, tumman sininen

Kokkaaminenkin onnistuu huonosti peukalo keskellä kämmentä, joten Sallan Pajalla valmistuu kintaita, joissa peukalo on peukalon kohdalla!
Tämä Kokkaajan kinnas on siis erittäin hyvin käteen istuva ja taipuisa pitkällä varrella. Vuorina on ohut, mutta hyvin lämpöä eristävä kierrätysmateriaalista valmistettu polyesterhuopa ja kämmenosassa huopaa on kaksinkerroin. Tämä tuote on loistava apulainen grillaajalle, kokkaajalle ja leipojalle.

Kinnas sopii malliltaan joko oikeaan tai vasempaan käteen, joten valitsethan kätisyyden.

Koska ihmisten kädet eivät ole samankokoisia saa tätä kinnasta kahdessa eri koossa. Kokoero on kämmenosan leveydessä. Parissa kuvassa on koot päällekkäin, jolloin näet kokoeron alla olevien mittojen lisäksi.
Mitat:
pituus 40 cm
aukon leveys 20 cm
pienemmän koon leveys peukalon tyven kohdalta 13,5 cm
isomman leveys peukalon tyven kohdalta 15 cm.


Mitat eivät ole aivan millintarkkoja, koska tuotteet valmistetaan käsityönä.

Kokkaajan kintaan käytöstä:
Varo tarttumasta uunin vastuksiin tai laittamasta kinnasta avotuleen. Varo myös kastamasta kinnasta, sillä kastuessaan tuote menettää lämmöneristävyytensä.
Pesuohje: konepesu 40 asteessa. Kestää hyvin pesua ja kovaakin käyttöä.

Kokkaajan kintaiden materiaaleina ovat puuvilla-polyester-kangas ja lämpöä hyvin eristävä huopa, joka on valmistettu kierrätysmuovista Tampereella.

Tuunatun tuotteen toimitusaika on noin 1 vko.Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page