Eräänä talvipäivänä tapasi Otso-karhu kaloja kalastajalta huijanneen Repo-ketun. Otso ihmetteli mistä Repo oli kalat saanut. Repo kertoi ne hännällään onkineensa. Niin päätti Otsokin onneaan koittaa, istui jäälle ja pudotti häntänsä avantoon. Otso odotti ja yö muuttui aamuksi. Hännässä nipisteli ja Otso päätteli hännässä olevan paljon kaloja! Otso koitti riuhtaista häntää ylös, mutta se olikin jäätynyt kiinni avantoon ja meni poikki.
Tästä lähtien on karhulla ollut töpöhäntä.

 

Once upon a winter's day Otso Bear met Repo Fox who had just tricked fish from a fisherman. Otso Bear wondered how did Repo Fox catch all the fish and Repo told him that he fished them with his tail. Otso also wanted to try fishing with his tail, so he sat on a frozen lake and dropped his tail into the hole in the ice. Otso waited and night turned into morning. His tail started tingling and Otso thought he had actually caught fish! But when he tried to pull his tail up it was frozen into the lake and was cut in half. Ever since the bears have been bobtailed.  

Suomalaisen metsän kuningas Otso-karhu ja viekas Repo-kettu seikkailevat suomalaisissa metsissä ja  ihastuttavat nyt myös Sallan Pajan tekstiileissä. Tästä parivaljakosta on kerrottu ja kirjoitettu lukuisia suomalaisia kansansatuja, joista yksi kulkee myös tämän tuotesarjan mukana. 
Otso & Repo-tuotteet tuovat pientä leikkisyyttä suomalaisiin koteihin ja ovat myös upeita tuliaisia Suomesta ulkomaille, suomalaista käsityötä suomalaisten eläinten ja kansansadun kera.

Otso & Repo-painatus on saatavan kaikkiin Sallan Pajan tekstiilituotteisiin  ja kaikissa väreissä.

 

© 2023 by Annex. Proudly created with Wix.com