top of page

Hihat kääritty ja mieli avoin, mutta mihin?

Hyvät myyjät myyvät vaikka hiekkaa Saharaan... No kyllä kai, kun se heidän hiekka ei sovi esimerkiksi rakentamiseen. Mutta silti! Tämä Kuramuija ei myy hiekkaa. Eikä Saharaan mitään muutakaan. Silti pidän itseäni ihan kohtuullisen hyvänä myyjänä. Paitsi! Miten on mahdollista, että hyvällä myyjällä ei tällä hetkellä ole todellakaan tarvetta ostaa pilvestä lisää tilaa täysille tilauskirjoille? Minuthan valittiin jo parikymppisenä työpaikkani huippumyyjäksi ja sen jälkeen myyntiä on todella tullut tehtyä ja harjoiteltua lisää toinen puoli elämääni. Ensimmäisen myyntityöni aloittamisesta tulee tänä vuonna 32 vuotta ja sen jälkeen kaikki työni ovat liittyneet myyntiin. Pelkän käytännön myyntityön lisäksi matkaan on tarttunut useampi kyseiseen tekemiseen liittyvä ammattitutkinto, olen myös kouluttanut myyntiä muille, mentoroinut useita yrittäjiä mm. myynnissä ja ollut muuten vain tukena ja ideointiapuna myyntiin ja markkinointiin liittyvissä jutuissa. Luulis tässä nyt jo homman olevan pelkkää onnistumista ja suitsutusta! Vaan onkohan tuotteissa sitten vikaa? Olisiko hiekka kuitenkin parempi myyntiartikkeli? En aidosti usko minkään tuotteen olevan koskaan niin täydellinen, ettei sitä voisi kehittää paremmaksi. Tuotekehitys onkin yksi intohimoni ja sitä on todella täällä pajalla pyritty tekemään, jotta tuotteet olisivat mahdollisimman hyviä. Toisinaan kehitystyössä on ollut mukana myös muita, jolloin näkemystä ja käyttökokemusta on käytetty myös muiden silmin. Kehuja onkin vuosien varrella tullut ihanan paljon! Yksi selkeä merkki tuotteiden onnistumisesta on ollut myös se, että niitä todella on mennyt kaupaksi ja monilla tuotteilla on myös kanta-asiakkaita, jotka tahtovat hankkia samoja tuotteita myös lahjaksi, mitä heillä on itsellään hyviksi havaittuina. Minulla on tapana astua peilin eteen, kun jokin asia ei suju. Käydä tiukkaa keskustelua ja asettaa tavoitteita. Tavallisesti tosin täysin mahdottomia sellaisia. Mutta se on toinen juttu ja siinä(kin) on paljohkosti kehittämistä. Nyt on armo käynyt enkä syytä tilauksien puutteesta vain itseäni! En ole antamassa periksi, vaan työ myynnin, markkinoinnin ja tuotekehittämisen kanssa jatkuu joka päivä. Mutta! Nyt Kuramuijan pakettiin mahtuisi myös jotain muuta. Täällä on hihat käärittynä ja mieli avoimena! Olisiko sinulla töitä näille käsille?

Nämä kädet eivät ole ollenkaan nirsot työn laadulle, mutta tekevät laatua! Näiden otteessa pysyy monet työkalut ja loput voi opetella. Sormet sopivat myös näppäimille ja näytölle syntyy niin tekstiä kuin markkinointijuttujakin.

Olisiko sinulla töitä tälle korvien välille?

Tämä osasto pelaa kivasti yhteen käsien ja koko kropan kanssa. Täällä syntyy ideoita, niistä jalostuu kokonaisuuksia ja monet hommat organisoituu käytäntöön. Korvien välissä asuu myös vahva ja rehellinen maalaisjärki. Olisiko sinulla töitä tälle suulle?

Tämä suu puhuu selkeästi ja innostavasti. Se osaa olla myös hiljaa ja erityisesti luottamukselliset asiat pysyvät sen sisäpuolella. Suu viihtyy hymyssä ja nauraa mielellään...toki myös käyttäytyy tilanteen vaatimalla tavalla. Tässä sinulle olisi siis 75 kiloa työtäpelkäämätöntä Kuramuijaa tarjolla hommiin! Arvostan luotettavuutta, rehellisyyttä ja suorasukaisuutta. Hihat on jo kääritty, joten jos sinulla on jokin hoidettava homma, niin olethan yhteydessä! Minut tavoittaa monikanavaisesti mm. salla@sallanpaja.fi , 0408367118 ja viesteillä Whatsappissa, Messengerissä, Instassa ja TikTokissa.

14. vuosi käsityöyrittäjyyttä menossa. Vuosiin on mahtunut melkoisesti myös todella erilaisia sivuraiteita. Kutsun itseäni silti käsityöyrittäjäksi, sillä se on pysynyt matkassa alusta asti. Eri mittaisia muita raiteita on ollut mm. useamman puodin pitäjänä, tapahtumien tekijänä, tapahtumatalon konseptin luojana, kahvilan pyörittäjänä, kouluttajana, myyntipiirijohtajana, myyntitiimin esihenkilönä, konsultoijana, kotisivujen tekijänä/ylläpitäjänä ja laatoittajana. Mikähän olisi seuraava raide, jolla voisin pyrähtää tai matkata jonkin aikaa? Uskothan sinäkin itseesi? Sillä meistähän on vaikka mihin! Kauniin talvisin terkuin Kuramuija-Salla

77 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page