top of page

Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Tilaa tästä Sallan Pajan uutiskirje ja saat heti käyttöösi -10% -alekoodin seuraavaan tilaukseesi
Toimituskulut

Kas-korikassi, Tumman harmaa

00061
€87.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Kas-korikassi taipuu moneen säilytysratkaisuun. Nämä korikassit kätkevät kätevästi sisäänsä esim. kierrätettäviä jätteitä kuten muoveja, pahveja, pulloja ja tölkkejä.
Korikassi pysyy tukevasti pystyssä, vaikka on pehmeää materiaalia. Vuorina tuotteessa on vahakangas, joka on helppo pyyhkäistä tyhjennyksen jälkeen puhtaaksi. Kannen saa suljettua helposti naruja kiristämällä ja näin rumat täytteet ovat piilossa katseilta. Korikassissa on myös kahvat, joista se on helppo napata mukaan tyhjennysreissulle.

Kas-korikassin mitat ovat: pohjan koko noin 25 x 25 cm ja korkeus noin 50 cm.

Kas-korikassin voi pestä koneessa 40 asteessa. Kassin kannattaa kääntään pesun ajaksi nurinpäin ja kuivumaan oikeinpäin. Ei silitystä.
Kas-Korikassien materiaaleina ovat puuvilla-polyester-kangas, vuorina vahakangas ja välimateriaalina vaahtomuovilaminaatti.


Psst... Jos sinulla olisi tarve muokatulle versiolle tästä tuotteesta, niin tsekkaapa tuote: "Tuunattu Kas-Korikassi"

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page