top of page

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 24.1.2021 alkaen. Tehdessään tilauksen verkkokaupasta asiakas hyväksyy nämä ehdot ja Sallan Pajan tietosuojaselosteen.

 

Toimitusalue ja toimituskulut
Sallan Paja toimittaa tuotteita verkkokaupasta vain Suomessa. 
Toimituskulut ovat 4,90 (sis. alv 24 %) tilauksen ollessa enintään 49,99 €. Vähintään 50 € tilaukset toimitetaan toimituskuluitta. Lisäksi aivan Sallan Pajan lähialueelle toimitetaan tilauksia toimituskuluitta ns. omana kuljetuksena, siis ilman esim. Postin tai Matkahuollon palveluita.

Hinnat
Verkkokaupassa ilmoitetut tuotteiden hinnat sisältävät Suomessa käytössä olevan arvonlisäveron (24%). Kassalla ja kuitilla vero on eritelty.

Toimitusaika ja -tapa
Tuotteet lähtevät Sallan Pajalta hieman tilanteesta riippuen 1- 5 päivässä tilauksesta. Tilauksesta valmistetuille ns. "Tuunaa oma"-tuotteille toimitusaika on pidempi, noin viikon. Toimitustapana käytetään edullisinta mahdollista lähetystapaa. Joissain tapauksissa tilaus saatetaan toimittaa useampana kollina (esim. asiakkaan tilatessa useampia kuin kaksi Tulilehteä kerralla).

Maksutavat
Sallan Pajan verkkokaupassa ovat käytössä seuraavat maksutavat:

  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

  • Lasku- ja osamaksupalvelu: Collector Bank (lisää tietoa luotosta alla)

  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express

  • Mobiilimaksaminen: MobilePay

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com


Collector Lasku/Osamaksu
Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Sallan Pajan verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Sallan Pajan verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

 

Tuotteiden palautus
Tuotteilla on tyytyväisyystakuu ja ne on mahdollista vaihtaa tai palauttaa. Tämä ei koske asiakkaan toiveiden mukaan valmistettuja "Tuunaa oma"- tuotteita. Mikäli näissä räätälöidyissä tuotteissa on valmistusvirhe, ne toki hyvitetään.
Palautustilanteissa ota aina ensin yhteyttä Sallan Pajaan ja sovitaan yhdessä tapauskohtaisesti palautuksen menettelystä. Lähtökohtaisesti asiakas kustantaa palautuksen kulut.

Palautusasioissa ota yhteys
Salla Axelin
salla@sallanpaja.fi tai 0408367118

bottom of page