top of page

Tervetuloa Sallan Pajan verkkokauppaan!

Verkkokauppa pullollaan Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla valmistuvia tuotteita. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtina ovat käytännöllisyys ja kestävyys, tyylikkyyttä unohtamatta. Lähes kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tekstiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan esimerkiksi omilla teksteillä personoiden. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Kenkäkassi-Klaara, musta

00034
€37.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Nyt saat unohtaa kaikenmoiset kauppakassit kenkiä varten lähtiessäsi juhliin ja tanssimaan!

Klaara-kenkäsaapaskassi ratkaisee ongelman matkalla erilaisiin tilaisuuksiin vaihtokengät mukana. Klaara on juuri sopivan kokoinen tyylikäs kassi korkkareille tai muille pikkukengille. Narikassa kassin sisältä nousee lisäosa, jolloin myös saapikkaat, käsineet ja kaulahuivi mahtuvat hyvin sen sisään. Näin ulkojalkineet ja asusteet saadaan kätevästi roikkumaan narikassa samalle henkarille tai naulakkoon takin kanssa.

- Tuotetta on saatavana neljässä värissä: musta, tumman harmaa, vaalean harmaa ja vaaleanpunainen.

- Klaara on myös ihastuttava lahjaidea vaikkapa tanssin harrastajille!

- Klaarat on ommeltu puuvilla-polyester-sekoitekankaasta. Kassin voi pestä 60 asteessa ja silittää kolmella pisteellä. Kangas kestää hyvin kovaakin käyttöä.

- Jos haluat personoida kenkäkassisi omalla tekstillä, niin valitse Personoitava kenkäkassi-Klaara

Tilaamalla Sallan Pajan uutiskirjeen, saat heti sähköpostiisi 10 % alekoodin! Jos et vielä ole uutiskirjeen tilaaja, niin tilaa sen tästä. Ja voin luvata, että mitenkään ihan koko ajan en niitä posteja ole lähettämässä 😉

Tämän tuotteen toimitusmaksu on vain 4,90 € ja jos tilaat muutakin ja summa on vähintään 50 €, ovat toimituskulusi 0 €.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page