top of page

Tervetuloa Sallan Pajan verkkokauppaan!

Verkkokauppa pullollaan Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla valmistuvia tuotteita. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtina ovat käytännöllisyys ja kestävyys, tyylikkyyttä unohtamatta. Lähes kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tekstiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan esimerkiksi omilla teksteillä personoiden. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Kokkaajan kinnaspari, eri värejä

00143
€35.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

On ilo tehdä ruokaa hyvillä varusteilla! Toimivat kintaat ovat tärkeät niin grillaajalle, leipurille kuin arkikokkaajallekin.
Sallan Pajan kokkaajan kintaat ovat erittäin hyvin käteen istuvat ja taipuisat pitkällä varrella. Vuorina on ohut, mutta hyvin lämpöä eristävä kierrätysmateriaalista valmistettu polyesterhuopa ja kämmenosassa huopaa on kaksinkerroin.

Kintaita on kahta kokoa. Kokoero on kämmenosan leveydessä. Parissa kuvassa on koot päällekkäin, jolloin näet kokoeron alla olevien mittojen lisäksi.
Mitat:
pituus 40 cm
aukon leveys 20 cm
pienemmän koon leveys peukalon tyven kohdalta 13,5 cm
isomman leveys peukalon tyven kohdalta 15 cm.


Mitat eivät ole aivan millintarkkoja, koska tuotteet valmistetaan käsityönä.

Kokkaajan kintaiden käytöstä:
Varo tarttumasta uunin vastuksiin tai laittamasta kinnasta avotuleen. Varo myös kastamasta kintaita, sillä kastuessaan ne menettävät lämmöneristävyytensä.
Pesuohje: konepesu 40 asteessa. Kestää hyvin pesua ja kovaakin käyttöä.

Kintaiden materiaaleina ovat puuvilla-polyester-kangas ja lämpöä hyvin eristävä huopa, joka on valmistettu kierrätysmuovista Tampereella.
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page