top of page

Tervetuloa Sallan Pajan verkkokauppaan!

Verkkokauppa pullollaan Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla valmistuvia tuotteita. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtina ovat käytännöllisyys ja kestävyys, tyylikkyyttä unohtamatta. Lähes kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tekstiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan esimerkiksi omilla teksteillä personoiden. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Personoitava Kipupiilo- kylmä/lämpöpakkausvyö

00157
€42.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Personoi oma Kipupiilosi määrittämällä sille sopiva pituus, valitsemalla väri ja saat siihen vielä kirjailtuna pienen tekstinkin, jos haluat!

Kipupiilo on vyö kylmä/lämpöpakkaukselle. Kipupiilo saa kylmä/lämpöpakkauksen pysymään paikoillaan eri kohdissa pituudesta riippuen. Haudepakkauksen voi Kipupiilon avulla kiinnittää eri kohtiin raajoja, olkapäälle, vatsaan tai selkään ja vapauttaa näin kädet pitämästä pakkausta paikoillaan.

Kipupiilossa on pituudesta riippuen yksi tai kaksi tarralla suljettavaa taskua kylmä/lämpöpakkaukselle. Taskun koko on niin reilu, että siihen mahtuu monen eri kokoinen haudepakkaus. Tuotteessa on pitkät tarranauhat, joilla sen saa kiinnitettyä napakasti ja portaattomasti. Tuotteen molemmissa päissä on lenkit, joista saa hyvän otteen asetettaessa sitä paikoilleen.

Toimi tämän tuotteen tilaamisen kanssa näin:
Kirjoita tiedot tilauksen lisätietoja-kohtaan (tilauksen viimeisessä vaiheessa ennen maksua) esimerkiksi näin:
Pituus: 185 cm
Teksi: Apua pappan selälle

Värivaihtoehdot (myös kuvana kuvagalleriassa): Vaaleanpunainen, ruskea, turkoosi, tummanharmaa, valkoinen, musta, vaaleanharmaa, tummanpunainen ja tummansininen.

Kipupiilon voi pestä koneessa 60 asteessa.
Kipupiilon kangas on kovaakin kulutusta kestävää polyester-puuvilla-sekoitetta (65 / 35 %).

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page