top of page

Tervetuloa Sallan Pajan verkkokauppaan!

Verkkokauppa pullollaan Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla valmistuvia tuotteita. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtina ovat käytännöllisyys ja kestävyys, tyylikkyyttä unohtamatta. Lähes kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tekstiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan esimerkiksi omilla teksteillä personoiden. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Personoitava Ovirenki-vetostoppari kapealle kynnykselle, eri värejä

00160
€46.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Ovirenki on vetostoppari, joka estää sukkia pyörimästä jaloissa!
Tuunaa Ovirenki tekstillä kylkeen ja näin vetostoppari voi ehkä olla hyödyllisyyden lisäksi myös hauska ;)

Vetoisa ulko-ovi tai väliovi on ikävä kylmän sään hetkinä. Laita Ovirenki pötkölleen oven alareunaan ja estä vedon pääsy sisään.

Ovirengissä on vetoketjukiinnityksellä irroitettava konepestävä päällinen, jossa on molemmissa päissä lenkki. Täytteenä Ovirengissä on vanua ja koko tuotteen mittainen hiekkatäytteinen pötkylä. joka tuo siihen painoa. Näin Ovirenki pysyy hyvin paikoillaan.

Ovirengin vakiopituudet ovat 80 cm ja 90 cm. Tämän kapealle kynnykselle tai kynnyksettömän oven eteen sopivan Ovirengin leveys ja korkeus ovat 7 cm. Saatavana on myös leveämmälle kynnykselle sopiva paksumpi versio. Jos tarvitset Ovirengin muilla mitoilla, laitathan viestiä, niin sovitaan tästä.

Toimi näin:
Kirjoita tiedot tilauksen lisätietoja-kohtaan esimerkiksi näin:
Ovirenki tekstillä: "Tästä et lämpö karkaa".

Värivaihtoehdot (myös kuvana kuvagalleriassa): Vaaleanpunainen, ruskea, turkoosi, tummanharmaa, valkoinen, musta, vaaleanharmaa, tummanpunainen ja tummansininen.


Ovirengin päällinen on kovaakin kulutusta kestävää polyester-puuvilla-sekoitetta (65 / 35 %) ja täytepussin päällinen puuvillaa.
Päällisen voi konepestä 60 asteessa ja halutessaan silittää kolmella pisteellä.

Ovirenkiä saa värikartan väreissä. Kuva värikartasta on kuvien joukossa.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page