top of page

Tervetuloa Sallan Pajan verkkokauppaan!

Verkkokauppa pullollaan Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla valmistuvia tuotteita. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtina ovat käytännöllisyys ja kestävyys, tyylikkyyttä unohtamatta. Lähes kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tekstiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan esimerkiksi omilla teksteillä personoiden. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Personoitava Ovirenki-vetostoppari leveälle kynnykselle, eri värejä

00161
€50.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Ovirenki on vetostoppari, joka estää sukkia pyörimästä jaloissa!
Tuunaa Ovirenki haluamallasi tekstillä kylkeen ja näin vetostopparikin voi ehkä olla hyödyllisyyden lisäksi myös hauska ;)

Vetoisa ulko-ovi tai väliovi on ikävä kylmän sään hetkinä. Laita Ovirenki pötkölleen oven alareunaan ja estä vedon pääsy sisään.

Ovirengissä on vetoketjukiinnityksellä irroitettava konepestävä päällinen, jossa on molemmissa päissä lenkki. Täytteenä Ovirengissä on vanua ja koko tuotteen mittainen hiekkatäytteinen pötkylä. joka tuo siihen painoa. Näin Ovirenki pysyy hyvin paikoillaan.

Ovirengin vakiopituudet ovat 80 cm ja 90 cm. Tämän leveälle kynnykselle tai kynnyksettömän oven eteen sopivan Ovirengin leveys ja korkeus ovat 10 cm. Saatavana on myös kapeammalle kynnykselle sopiva ohuempi versio. Jos tarvitset Ovirengin muilla mitoilla, laitathan viestiä, niin sovitaan tästä.

Toimi näin:
Kirjoita tiedot tilauksen lisätietoja-kohtaan esimerkiksi näin:
Ovirenki tekstillä: "Tästä et lämpö karkaa".

Ovirengin päällinen on kovaakin kulutusta kestävää polyester-puuvilla-sekoitetta (65 / 35 %) ja täytepussin päällinen puuvillaa.
Päällisen voi konepestä 60 asteessa ja halutessaan silittää kolmella pisteellä.

Ovirenkiä saa värikartan väreissä. Kuva värikartasta on kuvien joukossa.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page