top of page

Tervetuloa Sallan Pajan verkkokauppaan!

Verkkokauppa pullollaan Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla valmistuvia tuotteita. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtina ovat käytännöllisyys ja kestävyys, tyylikkyyttä unohtamatta. Lähes kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tekstiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan esimerkiksi omilla teksteillä personoiden. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Personoitava Pullopiilo

00009
€15.50
Varastossa
1
Tuotetiedot

Tuunaa oma Pullopiilosi!
Pullopiilot ovat kivoja lahjoja viinipullon kera. Ne sopivat myös käytettäväksi kattauksessa ja ne pitävät lämpöhuopavuorin ansiosta viinin viileänä pöydässä.

Valitsemalla tämän tuotteen, valmistan sinulle toiveidesi mukaisen Pullopiilon. Voit valita tuotteeseen kankaan värin/t ja tekstin. Kirjoita tiedot tilauksen lisätietoja kohtaan esimerkiksi näin:
Pullopiilo kuoharille
Alaosa tumman harmaa, yläosa vaalean punainen
Tekstiksi Tiinan kuoharihetki


Kankaan värivaihtoehdot ovat:
Vaalean punainen, ruskea, turkoosi
Tumman harmaa, valkoinen, musta
Vaalean harmaa, tumman punainen, tumman sininen

Pullopiiloa saa kahdessa mitoituksessa, ns normaalille 0,75l viinipullolle tai normaalille kuohuviinipullolle ja ne ovat konepestäviä 40 asteessa.

Pullopiilojen materiaaleina ovat puuvilla-polyester-kangas ja lämpöä hyvin eristävä huopa, joka on valmistettu kierrätysmuovista Tampereella.


Tuunatun tuotteen toimitusaika on noin 1 vko.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page