top of page

Tervetuloa Sallan Pajan verkkokauppaan!

Verkkokauppa pullollaan Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla valmistuvia tuotteita. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtina ovat käytännöllisyys ja kestävyys, tyylikkyyttä unohtamatta. Lähes kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tekstiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan esimerkiksi omilla teksteillä personoiden. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Personoitava Sammutuspeitepiilo

00154
€26.50
Varastossa
1
Tuotetiedot

Tuunaa oma Sammutuspeitteesi ja tee siitä kauhistuksen sijasta tilan kaunistus!
Sammutuspeite on syytä olla joka kodin ja mökin seinällä helposti hädän tullen käytettävissä. On tietysti hienoa, jos se sopii myös tilan sisustukseen. Nyt se on mahdollista :)

Jos sinulla on jo sammutuspeite, mutta se ei sovi sisustukseen, vaihda peite vanhasta pussista Sammutuspeitepiilon sisälle ja saat tylsästä sammutuspeitteestä helposti kivan sisustuselementin.

Pukemalla sammutuspeitteen kotiisi sopivaan Sammutuspeitepiiloon, voit laittaa sen seinälle juuri siihen paikkaan, missä sen olisi hyvä ollakin. Näin kodin turvallisuus paranee.
Valitsemalla tämän tuotteen, valmistan sinulle toiveidesi mukaisen Sammutuspeitteen päällisen. Voit valita tuotteeseen kankaan värin ja halutessasi pienen tekstin tai rautalankasydämen/veneen siihen koristeeksi. Kirjoita tiedot tilauksen lisätietoja kohtaan esimerkiksi näin:

Turkoosi sammutuspeitepiilo, johon teksti "Kotimme turvaa"

Kankaan värivaihtoehdot ovat:
Vaalean punainen, ruskea, turkoosi
Tumman harmaa, valkoinen, musta
Vaalean harmaa, tumman punainen, tumman sininen

Sammutuspeitteen päällisen materiaaleina ovat puuvilla-polyester-kangas ja ohut vaahtomuovilaminaatti.
Sammutuspeitepiiloon sopii max 120 x 180 cm-kokoinen peite. Päällisen mitat ovat: korkeus 39,5cm Leveys 20cm

Tämä tuote ei sisällä itse sammutuspeitettä!

Tuunatun tuotteen toimitusaika on noin 1 vko.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page