top of page

Tervetuloa Sallan Pajan verkkokauppaan!

Verkkokauppa pullollaan Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla valmistuvia tuotteita. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtina ovat käytännöllisyys ja kestävyys, tyylikkyyttä unohtamatta. Lähes kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tekstiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan esimerkiksi omilla teksteillä personoiden. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Personoitava essu yhdellä etutaskulla

00033
€42.50
Varastossa
1
Tuotetiedot

Tyylikäs kokoessu monenlaiseen kokkailuun.
Keitokset ja grillaukset onnistuvat varmasti loistavasti, kun essussa lukee vaikkapa "Grillimestari-Matti" tai "Herkkukokki-Maija"

Essussa on sivuilla kujat, joita pitkin yhtenäinen kolmemetrinen nauha kulkee ja antaa mahdollisuuden asettaa essun juuri oikealle korkeudelle käyttäjän pituudesta riippumatta. Edessä, vyötärön alapuolella on yksi tasku, johon saa halutessaan kirjailun.

Essun mitat ovat:
korkeus 93 cm, leveys vyötäron kohdalla 80 cm ja leveys yläreunassa 30cm.

Väri vaihtoehdot ovat:
Vaalean punainen, ruskea, turkoosi
Tumman harmaa, valkoinen, musta
Vaalean harmaa, tumman punainen, tumman sininen

Valitse essun väri yllä olevista vaihtoehdoista. Lisäksi saat keksiä essun taskuun sopivan tekstin, jonka kirjailen siihen vapaakoneompelulla. Kirjoita haluamasi kankaan väri ja teksti tilauksen lisätietoja-ruutuun. Lisätietoja-ruutu on tilauksen viimeisessä vaiheessa ennen maksua.

Kangas on ammattikeittiöiden käyttämää työvaatekangasta, joka kestää 60 asteen pesun.

Kangas on puuvilla-polyester-sekoitetta.

Personoitavan tuotteen toimitusaika on noin 1 vko.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page