top of page

Tervetuloa Sallan Pajan verkkokauppaan!

Verkkokauppa pullollaan Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla valmistuvia tuotteita. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtina ovat käytännöllisyys ja kestävyys, tyylikkyyttä unohtamatta. Lähes kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tekstiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan esimerkiksi omilla teksteillä personoiden. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Pitkä Kipupiilo- kylmä/lämpöpakkausvyö, eri värejä

00166
€37.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Kipua ei Sallan Pajan keinoin paranneta, mutta jos sinulle tulee edes vähän helpotusta kylmä- tai lämpöhauteesta, niin tästä Kipupiilosta voisi sinulle olla apua!
Pitkä Kipupiilo sopii kiedottavaksi vartalon ympäri ja näin haudepakkauksen saa käyttöön esim alaselkään, vatsalle tai olkapäälle.

Kipupiilo on vyö kylmä/lämpöpakkaukselle. Kipupiilo saa kylmä/lämpöpakkauksen pysymään paikoillaan eri kohdissa ja vapauttaa näin kädet pitämästä pakkausta paikoillaan.
Pitkässä Kipupiilossa on kaksi tarralla suljettavaa taskua kylmä/lämpöpakkaukselle. Taskut ovat reilunkokoiset, joten niihin mahtuu monen erikokoiset haudepakkaukset. Tuotteessa on pitkät tarranauhat, joilla sen saa kiinnitettyä napakasti ja portaattomasti. Tuotteen molemmissa päissä on lenkit, joista saa hyvän otteen asetettaessa sitä paikoilleen.

Vyön mitat ovat 135 x 17 cm ja tarrat on sijoitettu niin, että koko pituuden pystyy hyödyntämään.

Kipupiilon voi pestä koneessa 60 asteessa.
Kipupiilon kangas on kovaakin kulutusta kestävää polyester-puuvilla-sekoitetta (65 / 35 %).

Kipupiiloa saa värikartan väreissä. Kuva värikartasta on kuvien joukossa.
Jos kaipaat Kipupiiloa omilla mitoilla, niin valitse personoitava Kipupiilo. Siihen voit valita vapaasti sopivan pituuden, värin ja vaikka pienen tektinkin kylkeen 😊


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page