top of page

Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Tilaa tästä Sallan Pajan uutiskirje ja saat heti käyttöösi -10% -alekoodin seuraavaan tilaukseesi
Toimituskulut

Tulilehti 2-pack

00109
€89.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Betonisen Tulilehdet luovat turvallisesti tunnelmaa! Niin ja kaksin aina kaunihimpi :) Tulilehtipari esim. laiturilla tai portailla molemmin puolin on näyttävä kokonaisuus pimenevässä illassa.- Roihut ovat Tulilehdillä betonin päällä ja syvennyksessä. Näin ulkotulia voi polttaa esim. terassilla, portailla tai laiturilla. Roihut eivät lähde tuulessa karkuun eivätkä kuumenna alusmateriaalia.
- Tulilehdet sopivat hienosti myös tuliais- ja lahjatuotteiksi.
- Tulilehdet ovat kooltaan reilut 40 cm suuntaansa ja painaa 12-13 kiloa- Tulilehtiin sopii 10 cm halkaisijaltaan olevat ns perusulkotulet, joita on laajasti saatavilla.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page