top of page

Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Tilaa tästä Sallan Pajan uutiskirje ja saat heti käyttöösi -10% -alekoodin seuraavaan tilaukseesi
Toimituskulut

Betonityöpaja Su 24.9. + 1.10. klo 16.15- 18.15

00121
€68.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Betonipajassa pääset oppimaan ja tekemään monenlaisia betonitöitä kotiin ja puutarhaan Kuramuijan kokeneessa ohjauksessa.
Betonityöpaja on kahden kerran kokonaisuus, jossa molemmat osat kestävät noin kaksi tuntia. Ensimmäisella osalla valetaan tuotteita ja toisella osalla irroitetaan muotteja, hiotaan, maalataan ja lakataan.
Kuramuijan valimolta löytyy monenlaisia muotteja, joilla voit valmistaa esim. erilaisia vateja, ruukkuja ja pannunalusia. Halutessasi saat valmistaa myös yhden Tulilehti-ulkotulialustan, joka on Sallan Pajan päätuote.
Pajaan voi tuoda mukanaan myös omia muotteja. Tässä pitää kuitenkin muistaa, että kaiken minkä kerran upottaa betoniin, on sitten betonissa, eli niitä astitoita ym. ei saa enää puhdistettua muuhun käyttöön soveltuvaksi.

Pajassa saa valmistaa niin monta työtä kuin ehtii. Tavallisesti tuossa parissa tunnissa ehtii valamaan 5-10 tuotetta, "projektien" koosta riippuen.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta betonitöistä pajaan tullessasi ja silti onnistut! Opastan ja tarvittaessa autan kaikissa työvaiheissa.

Mukaan pajaan tarvitset:
päälle vaatteet, jotka saavat suttaantua, napakat kumihanskat (ns siivouskäsineet). Toiselle osalle kuulosuojaimet ja FFP-maski, erityisesti jos olet herkkä maalin kärylle.

Hinta sisältää kahden kerran kurssin ja kaikki tarvittavat materiaalit.
Tervetuloa mukaan kurailemaan!

Saapuminen Pajalle: Kuramuijan valimo sijaitsee Turussa Orikedolla, osoitteessa Ruunikkokatu 5. Pihaan ajetaan lukitusta portista. Muutamia parkkipaikkoja on myös portin ulkopuolella. Jos en ole juuri pihalla avaamassa porttia, niin soitathan minulle niin avaan portin, 0408367118.

Tervetuloa!Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page