top of page

Tervetuloa omalla porukalla

Kädentaitopajaan

Kädentaitopajat sopivat erinomaisesti esimerkiksi työpaikan tyky/tyhy-hetkeen tai  yhteiseksi mukavaksi tekemiseksi vaikka ystäväporukalle. Käsillä tekemisen äärellä jäävät muut ajatukset taka-alalle ja mielikin rentoutuu käsien upotessa vaikkapa kuraan. Pajassa jokainen saa valmistettua jotain konkreettista, mitä monissa arkisissa töissä ei välttämättä synny lainkaan. 
Nämä pajakokonaisuudet on hinnoiteltu niin, että osallistujamäärä ei vaikuta hintaan. Maksimi osallistujamäärä on 12 hlöä/ paja. Hinta on siis sama osallistuuko tapahtumaan esimerkiksi 7-12 henkilöä. 
Alla on esiteltynä erilaisia pajavaihtoehtoja.

Tervetuloa pajailemaan!


Sallan Paja toimii Turussa Orikedolla, osoitteessa Ruunikkokatu 5
 

Betonityöpajassa laitetaan kädet kuraan.

Betonityöpaja, 2-osainen, 2 h/ kerta

Kaksiosaisessa betonipajassa ensimmäisellä kerralla valetaan betonista tuotteita ja toisella kerralla niitä viimeistellään hiomalla, maalaamalla ja lakkaamalla. Pajakertojen välissä on noin yksi viikko kuivumisaikaa.

Pajassa voi valmistaa oman valinnan mukaan mm. erilaisia vateja, ruukkuja, pannunalusia ja yhden Tulilehden. Pajaan voi tuoda mukanaan myös omia muotteja kuten erilaisia astioita, saappaita ja pitsiliinoja. Se kannattaa muistaa, että kaiken minkä laittaa betoniin, on sitten betonissa. Eli niitä ei saa enää puhdistettua "siistimpään" käyttöön. Pajassa saa valmistaa niin monta tuotetta kuin parissa tunnissa ehtii.


Pajakokonaisuuden hinta on 800 € (sis alv). Hinta sisältää kaikki materiaalit ja opastuksen. Mukaan mahtuu max 12 hlöä.

Rautalankapaja, 2 h

Rautalankapajassa väännetään erilaisista metallilangoista ja verkoista kyseiseen vuodenaikaan sopivia ja ajattomiakin koristeita kuten kransseja, kukkia, sydämiä.  Pajassa voi valmistaa myös pieniä käyttöesineitä kuten servettirenkaita tai koreja. Erilaisia malleja on runsaasti ja sen lisäksi voi toki vääntää juttuja ihan oman mielenkin mukaan.

Tämän pajakokonaisuuden hinta on 400 € (sis. alv) sisältäen pajassa käytettävät materiaalit ja opastuksen. Mukaan mahtuu max 12 osallistujaa.

Rautalankapajan esimerkkejä
Betonipajan työvaiheita

Betonityöpaja, 1-osainen, 2 h

Yksiosaisessa betonipajassa hiotaan, maalataan ja lakataan Kuramuijan valmiiksi valamia "aihioita". Vaihtoehtoina on mm. erilaisia vateja, ruukkuja, pannunalusia ja Tulilehtiä. 

Pajassa saa tehdä oman valinnan mukaan niin monta työtä kuin ehtii parituntisen aikana. Pajamaksu sisältää kaikki pintoihin tarvittavat materiaalit ja opastuksen. Aihioilla on erikseen hinnat, jotka ovat edulliset.

Tämän pajakokonaisuuden hinta on 400 € (sis. alv) sisältäen pajassa käytettävät materiaalit ja opastuksen. Mukaan mahtuu max 12 osallistujaa.

 

bottom of page