top of page

Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Tilaa tästä Sallan Pajan uutiskirje ja saat heti käyttöösi -10% -alekoodin seuraavaan tilaukseesi
Toimituskulut

Hetki-pannumyssy, tumman harmaa - vaalean punainen

00031
€28.50
Varastossa
1
Tuotetiedot

Tyylikäs perinteinen ja hyvin lämpöäeristävä pannumyssy kahvi- tai teehetkiin.
- Pannumyssyn mitoituksen olen tehnyt silmällä pitäen nykykeittiöiden kahvipannuvarustelua. Myssyn alle sopiikin hienosti vaikkapa MoccaMasterin lasikannu, jolloin ei tarvitse kesken kahvittelun käydä keittimellä hakemassa santsia.
- Tekstit kirjailen pannumyssyihin vapaakonekirjonnalla.

Pannumyssyn koko: leveys alareunasta 35 cm, korkeus 29 cm.

Pannumyssyn materiaaleina ovat puuvilla-polyester-kangas ja lämpöä hyvin eristävä huopa, joka on valmistettu kierrätysmuovista Tampereella.


Psst... Jos haluat olla itse oman pannumyssysi suunnitelija, valitse tuote "Tuunaa oma pannumyssy" ja valitse itse kankaan väri ja keksi siihen sopiva teksti :)

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page