top of page

Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Tilaa tästä Sallan Pajan uutiskirje ja saat heti käyttöösi -10% -alekoodin seuraavaan tilaukseesi
Toimituskulut

Kas-Korikassit

Kas-korikassit ovat loistava tapa kerätä ja säilyttää kierrätettäviä jätteitä kotona ja mökillä: pulloja, tölkkejä, papereita, muoveja ja pahveja. Korikassi on vuorattu vahakankaalla, joten se on helppo pitää puhtaana kostealla pyyhkimällä. Tuote on myös konepestävä kokonaisuudessaan. Korikassissa on kiinni vedettävä kansi, jonka alla rumat täytteet ovat piilossa. Sisäpuolella on kahvat, joista kantamalla korikassin tyhjennyskin on helppoa. Korikassi pysyy tukevasti pystyssä, mutta toisaalta on myös pehmeä ja viikattavissa pieneen tilaan.

Tilauksesta (Tuunaa oma Kas-Korikassi) Kas-korikassia saa myös puuvillakangasvuorilla, omilla mitoilla ja teksteillä. Puuvillavuorinen korikassi sopii hyvin esim. pyykkikassiksi, lelukoriksi tai vaikkapa yöpukujen säilytykseen
bottom of page