top of page

Tervetuloa Sallan Pajan verkkokauppaan!

Verkkokauppa pullollaan Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla valmistuvia tuotteita. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtina ovat käytännöllisyys ja kestävyys, tyylikkyyttä unohtamatta. Lähes kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tekstiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan esimerkiksi omilla teksteillä personoiden. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Kas-Korikassit

Kas-korikassit ovat loistava tapa kerätä ja säilyttää kierrätettäviä jätteitä kotona ja mökillä: pulloja, tölkkejä, papereita, muoveja ja pahveja. Korikassi on vuorattu vahakankaalla, joten se on helppo pitää puhtaana kostealla pyyhkimällä. Tuote on myös konepestävä kokonaisuudessaan. Korikassissa on kiinni vedettävä kansi, jonka alla rumat täytteet ovat piilossa. Sisäpuolella on kahvat, joista kantamalla korikassin tyhjennyskin on helppoa. Korikassi pysyy tukevasti pystyssä, mutta toisaalta on myös pehmeä ja viikattavissa pieneen tilaan.

Tilauksesta (Personoitava Kas-Korikassi) Kas-korikassia saa myös puuvillakangasvuorilla, omilla mitoilla ja teksteillä. Puuvillavuorinen korikassi sopii hyvin esim. pyykkikassiksi, lelukoriksi tai vaikkapa yöpukujen säilytykseen
bottom of page