top of page

Tervetuloa Sallan Pajan verkkokauppaan!

Verkkokauppa pullollaan Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla valmistuvia tuotteita. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtina ovat käytännöllisyys ja kestävyys, tyylikkyyttä unohtamatta. Lähes kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tekstiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan esimerkiksi omilla teksteillä personoiden. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Kas-korikassi, ruskea

00060
€58.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Kas-korikassi taipuu moneen säilytysratkaisuun.
Nämä korikassit kätkevät kätevästi sisäänsä esim. kierrätettäviä jätteitä kuten muoveja, pahveja, pulloja ja tölkkejä.

Korikassi pysyy tukevasti pystyssä, vaikka on pehmeää materiaalia. Vuorina tuotteessa on vahakangas, joka on helppo pyyhkäistä tyhjennyksen jälkeen puhtaaksi. Kannen saa suljettua helposti naruja kiristämällä ja näin rumat täytteet ovat piilossa katseilta. Korikassissa on myös kahvat, joista se on helppo napata mukaan tyhjennysreissulle.

Kas-korikassin mitat ovat: pohjan koko noin 25 x 30 cm ja korkeus noin 45 cm.

Kas-korikassin voi pestä koneessa 40 asteessa. Kassin kannattaa kääntään pesun ajaksi nurinpäin ja kuivumaan oikeinpäin. Ei silitystä.
Kas-Korikassien materiaaleina ovat puuvilla-polyester-kangas, vuorina vahakangas ja välimateriaalina vaahtomuovilaminaatti.


Psst... Jos sinulla olisi tarve muokatulle versiolle tästä tuotteesta, niin tsekkaapa tuote: "Personoitava Kas-Korikassi"

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page