top of page

Tervetuloa Sallan Pajan verkkokauppaan!

Verkkokauppa pullollaan Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla valmistuvia tuotteita. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtina ovat käytännöllisyys ja kestävyys, tyylikkyyttä unohtamatta. Lähes kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tekstiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan esimerkiksi omilla teksteillä personoiden. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Lyhyt Kipupiilo- kylmä/lämpöpakkausvyö, eri värejä

00148
€34.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Kipupiilo saa kylmä/lämpöpakkauksen pysymään paikoillaan eri kohdissa raajoja ja vapauttaa näin kädet pitämästä pakkausta paikoillaan. Kipupiilo on vyö kylmä/lämpöpakkaukselle. Lyhyt Kipupiilo sopii eri kohtiin käsiä ja jalkoja kuten kyynärvarteen, ranteeseen, polveen tai nilkkaan.

Kipupiilossa on tarralla suljettava tasku kylmä/lämpöpakkaukselle. Taskun koko on 32 x 17 cm, joten siihen mahtuu monen erikokoinen haudepakkaus. Tuotteessa on pitkät tarranauhat, joilla sen saa kiinnitettyä napakasti ja portaattomasti. Tuotteen molemmissa päissä on lenkit, joista saa hyvän otteen asetettaessa sitä paikoilleen.
Vyön mitat ovat 70 x 17 cm ja tarrat on sijoitettu niin, että koko pituuden pystyy hyödyntämään. Näin tuotteen voi kääriä kapean kohdan ympäri tai maksimissaan ympärysmitaltaan 65 cm kohdan ympärille.

Kipupiilon voi pestä koneessa 60 asteessa.
Kipupiilon kangas on kovaakin kulutusta kestävää polyester-puuvilla-sekoitetta (65 / 35 %).

Kipupiiloa saa värikartan väreissä. Kuva värikartasta on kuvien joukossa.

Kipupiiloa saa myös pidempänä (135 cm) ja myös omien mittojen mukaan sen pituisena kuin tarvitset. Pidempi Kipupiilo sopii vartalon ympärille esimerkiksi alaselän, vatsan tai hartiaseudun hoitamiseen.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page