top of page

Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Tilaa tästä Sallan Pajan uutiskirje ja saat heti käyttöösi -10% -alekoodin seuraavaan tilaukseesi
Toimituskulut

Makrameepaja Su 1.10. klo 14-16

00144
€34.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Makrameepajassa solmeillaan helpoilla tasosolmuilla oman valinnan mukaan joko perinteinen amppeli (käy myöslyhdystä lasipurkin kera) tai verkkomainen suojus tavalliselle lasipurkille, jolloin purkista tulee kaunis lyhty. Pajaan voi tuoda mukanaan myös oman lasipurkin, jonka päälle suojusta valmistaa.
Pajalta löytyy materiaali monessa eri värissä.

Hinta sisältää opastuksen ja kaikki tarvittavat materiaalit.

Saapuminen Pajalle: Kuramuijan valimo sijaitsee Turussa Orikedolla, osoitteessa Ruunikkokatu 5. Pihaan ajetaan lukitusta portista. Muutamia parkkipaikkoja on myös portin ulkopuolella. Jos en ole juuri pihalla avaamassa porttia, niin soitathan minulle niin avaan portin, 0408367118.


Tervetuloa!
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page