top of page

Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Tilaa tästä Sallan Pajan uutiskirje ja saat heti käyttöösi -10% -alekoodin seuraavaan tilaukseesi
Toimituskulut

Rautalankapaja Su 24.9. klo 14-16

00120
€34.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Rautalankapajassa väännetään erilaisista metallilangoista ja verkoista monenlaisia koristeita ja pieniä käyttöesineitä oman valinnan mukaan kotiin, kattauksiin tai vaikka pieniksi lahjoiksi. Pajassa voit vääntää esimerkiksi erilaisia kransseja, sydämiä, servettirenkaita, pienen korin jne.

Voit halutessasi ottaa mukaan erilaisia pihtejä, mutta pajalla on niitä toki myös odottamassa rautalangan vääntäjiä.

Hinta sisältää opastuksen ja kaikki tarvittavat materiaalit.

Saapuminen Pajalle: Kuramuijan valimo sijaitsee Turussa Orikedolla, osoitteessa Ruunikkokatu 5. Pihaan ajetaan lukitusta portista. Muutamia parkkipaikkoja on myös portin ulkopuolella. Jos en ole juuri pihalla avaamassa porttia, niin soitathan minulle niin avaan portin, 0408367118.


Tervetuloa!
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page