top of page

Pajailua Sallan Pajalla
 
Tervetuloa oppimaan uusia taitoja ja nauttimaan käsillätekemisestä Sallan Pajalle!
Pajan valimolla saa laittaa kädet kuraan ja "siistillä puolella" taipuu rautalanka kauniisiin muotoihin ja moni muu materiaali saa kauniin ja käytännöllisen muodon.
Voit osallistua avoimiin pajoihin, joiden aikataulun löydät tästä alapuolelta tai kerätä oman ryhmän esim työpaikan tyhy-toimintana tai vaikka ystävistä, yhdistysporukasta, naapureista jne.


Pajoihin mahtuu 12 pajailijaa.
Pajojen hinta sisältää opastuksen ja kaikki materiaalit, mik
äli toisin ei pajan kuvauksessa kerrota.
Ilmoittaudu mukaan avoimiin pajoihin ostamalla paikkasi verkkokaupasta.


Olisiko sinulla ympärilläsi porukka innokkaita pajailijoita?
Tutustu oman porukan pajoihin tästä.

34€

Rautalankapaja
Su 24.9. klo 14-16

Rautalankapajassa väännetään erilaisista metallilangoista ja verkoista monenlaisia koristeita ja pieniä käyttöesineitä oman valinnan mukaan kotiin, kattauksiin tai vaikka pieniksi lahjoiksi. Pajassa voit vääntää esimerkiksi erilaisia kransseja, sydämiä, servettirenkaita, pienen korin jne.

Voit halutessasi ottaa mukaan erilaisia pihtejä, mutta pajalla on niitä toki myös odottamassa rautalangan vääntäjiä.

Hinta sisältää opastuksen ja kaikki tarvittavat materiaalit.

68 €

Betonipaja, 2-osainen
Su 24.9. + 1.10. klo 16.15-18.15


Betonipajassa pääset oppimaan ja tekemään monenlaisia betonitöitä kotiin ja puutarhaan Kuramuijan kokeneessa ohjauksessa.
Betonityöpaja on kahden kerran kokonaisuus, jossa molemmat osat kestävät noin kaksi tuntia. Ensimmäisella osalla valetaan tuotteita ja toisella osalla irroitetaan muotteja, hiotaan, maalataan ja lakataan.
Kuramuijan valimolta löytyy monenlaisia muotteja, joilla voit valmistaa esim. erilaisia vateja, ruukkuja ja pannunalusia. Halutessasi saat valmistaa myös yhden Tulilehti-ulkotulialustan, joka on Sallan Pajan päätuote.

34 €

Makrameepaja
Su 1.10. klo 14-16

Makrameepajassa solmeillaan helpoilla tasosolmuilla oman valinnan mukaan joko perinteinen amppeli (käy myöslyhdystä lasipurkin kera) tai verkkomainen suojus tavalliselle lasipurkille, jolloin purkista tulee kaunis lyhty. Pajaan voi tuoda mukanaan myös oman lasipurkin, jonka päälle suojusta valmistaa.
Pajalta löytyy materiaali monessa eri värissä.

Hinta sisältää opastuksen ja kaikki tarvittavat materiaalit.

34 €

Betonipaja, 1-osainen
Su 1.10. klo 16.15-18.15

+aihiot

Tässä betonipajassa ei laiteta käsiä kuraan, vaan pääset jatkamaan siitä, kun valuut ovat kuivuneet.
Eli Kuramuija valaa valmiiksi vateja, ruukkuja, tuikkualusia jne juttuja kotiin ja puutarhaan ja sinä pääset hiomaan maalaamaan ja lakkaamaan.

Tässä pajassa työstettävät aihiot eli valokset eivät sisälly pajan hintaan, mutta saat ostaa niitä pajalta huokeaan hintaan sellaisen määrän kuin ehdit tehdä.

Hinta sisältää opastuksen ja kaikki tuunaamiseen tarvittavat materiaalit.

bottom of page