top of page

Tervetuloa Sallan Pajan verkkokauppaan!

Verkkokauppa pullollaan Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla valmistuvia tuotteita. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtina ovat käytännöllisyys ja kestävyys, tyylikkyyttä unohtamatta. Lähes kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tekstiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan esimerkiksi omilla teksteillä personoiden. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Kokkaajan kinnas, tumman sininen

00026
€19.50
Varastossa
1
Tuotetiedot

Kokkaaminenkin onnistuu huonosti peukalo keskellä kämmentä, joten Sallan Pajalla valmistuu kintaita, joissa peukalo on peukalon kohdalla!

Tämä Kokkaajan kinnas on siis erittäin hyvin käteen istuva ja taipuisa pitkällä varrella. Vuorina on ohut, mutta hyvin lämpöä eristävä kierrätysmateriaalista valmistettu polyesterhuopa ja kämmenosassa huopaa on kaksinkerroin. Tämä tuote on loistava apulainen grillaajalle, kokkaajalle ja leipojalle.

Kinnas sopii malliltaan joko oikeaan tai vasempaan käteen, joten valitsethan kätisyyden.

Koska ihmisten kädet eivät ole samankokoisia saa tätä kinnasta kahdessa eri koossa. Kokoero on kämmenosan leveydessä. Parissa kuvassa on koot päällekkäin, jolloin näet kokoeron alla olevien mittojen lisäksi.
Mitat:
pituus 40 cm
aukon leveys 20 cm
pienemmän koon leveys peukalon tyven kohdalta 13,5 cm
isomman leveys peukalon tyven kohdalta 15 cm.


Mitat eivät ole aivan millintarkkoja, koska tuotteet valmistetaan käsityönä.

Kokkaajan kintaan käytöstä:
Varo tarttumasta uunin vastuksiin tai laittamasta kinnasta avotuleen. Varo myös kastamasta kinnasta, sillä kastuessaan tuote menettää lämmöneristävyytensä.
Pesuohje: konepesu 40 asteessa. Kestää hyvin pesua ja kovaakin käyttöä.

Kokkaajan kintaiden materiaaleina ovat puuvilla-polyester-kangas ja lämpöä hyvin eristävä huopa, joka on valmistettu kierrätysmuovista Tampereella.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page