top of page

Tervetuloa Sallan Pajan verkkokauppaan!

Verkkokauppa pullollaan Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla valmistuvia tuotteita. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtina ovat käytännöllisyys ja kestävyys, tyylikkyyttä unohtamatta. Lähes kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tekstiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan esimerkiksi omilla teksteillä personoiden. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Askellehti-pihakivi

00113
‚ā¨23.00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Betoninen Askellehti tuo nopeasti ilmett√§ puutarhaan kuten kuvistakin n√§kyy ūüíö
- Askellehdillä saat helposti aikaan kivan polun puutarhaan tai voit laittaa niitä yksittäisiksi astinkiviksi esimerkiksi istutusalueille tai kasvimaille.

- Askellehteä voi käyttää myös vaikkapa terassilla kukkaruukun alusena tai ihan vain kaunistuksena.

- Askellehdet ovat pituudeltaan voin 35 cm. Tuotetta on kahden eri muotoisena, pyöreämpänä (noin 34 cm leveänä) ja soikeampana (noin 30 cm leveänä). Paksuutta tuotteella on noin 5 cm.

- Jos sinulle tuli heti jo mieleen ajatusta useammasta Askellehdest√§, niin suosittelen siirtymist√§ NELJ√ĄN kappaleen setti-tuotteeseen t√§st√§. Tuo nelj√§n setti on hinnaltaa vain 77 ‚ā¨ ja viel√§ ilman toimituskuluja!

Tutustu lisää Askellehtiin blogissani

Askellehden asentaminen pihalaataksi:
1. Kaiva maahan Askellehden muotoinen noin 6 cm syvä kuoppa.
2. Levitä kuopan pohjalle hiekkaa, kivituhkaa tms tasaista maata, jolla saat tehtyä tasaisen "pedin" Aluslehdelle. Asenna lehti niin, että sen alle ei jää tyhjää tilaa.
3. Varmista, että myös viistot reunat ovat tukevasti maata vasten. Näin Askellehti kestää päällä kävelemistä, kun se saa hyvin tukea alla olevasta maasta.

DIY-vinkki:
Askellehdet ovat pinnoittamattomia, joten halutessasi voit itse maalata ja/tai lakata näistä oman mielesi mukaisia, lehdenmuotoisia pihalaattoja!

Huom. Askellehtiä ei ole tarkoitettu pihakiviksi autojen ajoreiteille.

Tilaamalla Sallan Pajan uutiskirjeen, saat heti s√§hk√∂postiisi 10 % alekoodin! Jos et viel√§ ole uutiskirjeen tilaaja, niin tilaa sen t√§st√§. Ja voin luvata, ett√§ mitenk√§√§n ihan koko ajan en niit√§ posteja ole l√§hett√§m√§ss√§ ūüėČ

T√§m√§n tuotteen toimitusmaksu on vain 4,90 ‚ā¨ ja jos tilaat muutakin ja summa on v√§hint√§√§n 50 ‚ā¨, ovat toimituskulusi 0 ‚ā¨.

Tässä videoita Askellehtien työvaiheista:

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page