top of page

Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Toimituskulut ja -ajat

Tulilehti, musta

0008
€45.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Betoninen Tulilehti luo turvallisesti tunnelmaa!

- Roihu on Tulilehdellä betonin päällä ja syvennyksessä. Näin ulkotulta voi polttaa esim. terassilla, portailla tai laiturilla. Roihu ei lähde tuulessa karkuun eikä kuumenna alusmateriaalia.

- Tulilehti sopii hienosti myös tuliais- ja lahjatuotteeksi kaikille, joilla on piha! Tämä on varsin helppo lahjavalinta, sillä Tulilehtien kohdalla pätee totuus " Enemmän on parempi". Ei siis tarvitse miettiä, onkohan lahjansaajalla jo Tulilehti ☺️

- Tulilehti on kooltaan reilut 40 cm suuntaansa ja painaa 12-13 kiloa

- Tulilehteen sopii 10 cm halkaisijaltaan oleva ns. perusulkotuli, joita on laajasti saatavilla.

- Tulilehti on pakattu tukevaan ja näyttävään pakkaukseen, jossa se on kuin valmiina paketissa, jos lahjaksi antaa.

Tulilehdestä on iloa ympäri vuoden. Tästä linkistä pääset lukemaan blogia, miten saat helposti taiottua Tulilehdestä orvokkilehden kevään hetkiä piristämään.

Tulilehti-tuote syntyi hetken mielijohteesta kesällä 2012. Tuosta hetkestä pääset lukemaan tarinaa blogissani tästä linkistä

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page