top of page

Kevät tekee Tulilehdestä orvokkilehden

Joko uskaltaa sanoa, että takatalvikin olisi taakse jäänyttä elämää ja edessä olisi lämmin kevät ja kuuma kesä? Varmuudeksi en ole vielä lumikolaa vienyt kesäteloille, mutta ainakin tämän Kuramuijan fiilikset ovat jo ihan keväässä. Istutin kotimme pääoven terassille keltaisia kevään kukkia, narsisseja ja orvokkeja. Siinä samalla tein myös Tulilehdistä keväisiä orvokkilehtiä. Tulilehtien pääasiallinen käyttöaika on noin juhannuksesta jouluun. Juhannuksena moni laittaa Tulilehdelle palamaan hyttyssavukynttilöitä tai sitten roihun luomaan tunnelmaa laiturin nokkaan iltauimareille ❤. Heinäkuun lopulla alkaakin sitten pikkuhiljaa jo illat hämärtymään ja viimeistään rapujuhlien aikaan on Tulilehden käyttösesonki jo ihan voimissaan. Kevään moni kokee sellaiseksi valon ajaksi, ettei roihuja tee mieli poltella. Nyt onkin siis sopiva hetki laittaa Tulilehti toisenlaiseen käyttöön 🌸🌼🌺

Tässä sinulle tee-se-itse-ohjeet vaihe vaiheelta:

Tarvitset tyhjäksi palaneen ulkotulipurkin, naulan, vasaran, pienen kukan ja jotain koristetta mullan suojaksi.

  1. Lyö purkin pohjaan muutama reikä naulalla ja vasaralla. Näin sataessa kukka ei ui vedessä, vaan ylimääräinen vesi pääsee pois purkista.

  2. Istuta pieni kukka kuten orvokki purkkiin.

  3. Kietaise mullan pinnalle jotain katteeksi ja koristeeksi, esimerkiksi meriheinää tai sammalta. Minulla on tässä loukutettua pellavaa.

  4. Aseta purkki Tulilehdelle ja asetelma on valmis ihasteltavaksi!

Tulilehti onkin esim. loistotuliainen ympäri vuoden! Niitä on saatavilla kaikissa kolmessa värissä: mustana, valkeana ja vihertävän harmaana eli lakattuna suoraan Sallan Pajan verkkokaupasta ja noin 80 jälleenmyyjältä ympäri Suomea.

Tänä vuonna ei taida pääsiäisenä päästä vielä kunnolla haravointihommiin, mutta josko sitten vaikka lapiolla heittelisi pihan lumikasoja leviäksi, jotta sulaisivat nopeammin 😀 Aurinkoa ja lämpöä meille ainakin lupaillaan, joten nautiskellaan kevään juhlasta! Ihanaa pääsiäistä siis sinulle toivotellen Kuramuija

237 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Hozzászólások


bottom of page