top of page

Suomalaista käsityötä verkkokauppa pullollaan!
Kaikki kaupan tuotteet valmistuvat Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla suomalaisena käsityönä. Lähes kaikilla tuotteilla on avainlippu-tunnus. Tuotteet ovat kekseliäitä käyttötuotteita, joiden suunnittelussa lähtökohtina ovat olleet käytännöllisyys ja kestävyys. Tärkeää on toki myös ajaton tyylikkyys. Teksiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan vaihtamalla kankaiden värejä ja keksimällä omia tekstejä, joita ompelimolla kirjaillaan vapaakoneompelulla tuotteisiin.
Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Tilaa tästä Sallan Pajan uutiskirje ja saat heti käyttöösi -10% -alekoodin seuraavaan tilaukseesi
Toimituskulut

Kattilakätköt

Kattilakätkö on erittäin hyvin ruoan lämpimänä pitävä kattilanlämpöpussi ja näin loistava apu kokkauksessa ja kattauksessa. Kattilakätköön voi sujauttaa kattilan tai vaikkapa lautasen kuumien sämpylöiden, pullien tai muiden leivonnaisten kera. Ruoka pysyy kattilakätkössä kuumana noin tunnin ja ns syötävänlämpöisenä noin kolme tuntia. Kattaukseen Kattilakätkön voi avata taittamalla reunat kattilan ympärille ja näin pysyvät santsitkin kuumina, myös kesällä ulkona ruokailtaessa.

Kesäaikaan kannattaa uudet perunat keittää ensin, laittaa kattilakätköön ja vasta sitten aloittaa grillaaminen. Näin kaikki ruoat ovat yhtä aikaa valmiina ja kuumina.

Kattilalakätkö on konepestävä 40 asteessa.
bottom of page