top of page

Tervetuloa Sallan Pajan verkkokauppaan!

Verkkokauppa pullollaan Sallan Pajan valimolla ja ompelimolla valmistuvia tuotteita. Tuotteiden suunnittelun lähtökohtina ovat käytännöllisyys ja kestävyys, tyylikkyyttä unohtamatta. Lähes kaikilla tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Tekstiilituotteita on mahdollista tilata myös omien toiveiden mukaan esimerkiksi omilla teksteillä personoiden. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppani valikoimaan!

Kattilakätköt

Kattilakätkö on erittäin hyvin ruoan lämpimänä pitävä kattilanlämpöpussi ja näin loistava apu kokkauksessa ja kattauksessa. Kattilakätköön voi sujauttaa kattilan tai vaikkapa lautasen kuumien sämpylöiden, pullien tai muiden leivonnaisten kera. Ruoka pysyy kattilakätkössä kuumana noin tunnin ja ns syötävänlämpöisenä noin kolme tuntia. Kattaukseen Kattilakätkön voi avata taittamalla reunat kattilan ympärille ja näin pysyvät santsitkin kuumina, myös kesällä ulkona ruokailtaessa.

Kesäaikaan kannattaa uudet perunat keittää ensin, laittaa kattilakätköön ja vasta sitten aloittaa grillaaminen. Näin kaikki ruoat ovat yhtä aikaa valmiina ja kuumina.

Kattilalakätkö on konepestävä 40 asteessa.
bottom of page