top of page

Uusi verkkokauppa auki

Vihdoin monen vuoden pohdinta muuttui teoiksi ja sain viime viikolla auki oman Sallan Pajan verkkokaupan. Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kauppa laatuaan. Ihan ensimmäisen avasin jo vajaa kymmenen vuotta sitten. Niin, nimenomaan avasin! Teetin ensimmäiset kotisivuni kaupan kera alan yrityksessä, laitoin tuotteet sinne esille ja jäin ihmettelemään kaupankäyntiä. Tai siis sitä, ettei sitä ollut. Ei tietenkään ollut! Miten ihmeessä olisi voinut olla, kun ei siitä kaupasta ihmiset edes tienneet. Muutaman vuoden ihmettelyn jälkeen suljin kaupan ja kyllästyttyäni kotisivuihin, joita en vapaasti pystynyt itse muokkaamaan, aloin harjoittelemaan sellaisten tekemistä itse. Uudenlainen maailma alkoi avautumaan pikkuhiljaa. Monet erilaiset someen liittyvät ja muutenkin markkinointia hipovat koulutuspäivät on vuosien varrella tullut käytyä ja edelleen osallistun aina, kun jotain kiinnostavaa tulee vastaan. Välillä olen päässyt jo myös itse kouluttajapuolelle näissä aiheissa. Silti nyt jännittää! Mitenköhän oman kauppani tällä kertaa käy? Ylpeästi sitä tahdon sinulle nyt ainakin esitellä. Tältä siellä näyttää:


Eniten tietysti mietityttää lähtökohtani: "Tein itse ja säästin ;)" Mutkumutku... minulla nyt vain oli kovin tarkka näkemys siitä, miltä haluan kaupan näyttävän ja tuntui varsin työläältä lähteä jokaista juttua jollekin toiselle yrittäjälle selittämään. Niin ja toivon, että saan sitten jolta kulta apua, jos kaupassa ilmenee jotain itselle ratkaisematonta ongelmaa. Luonnollisesti kuulen sinulta oikein mielelläni kommentteja sekä kaupasta että verkkosivuista muutenkin. Onko niissä jokin juttu, mikä ei toimi, toimiiko jokin erityisen kivasti jne. Kiitos jo etukäteen tarkkaavaisuudestasi ja vaivasta laittaa minulle huomioitasi. Viestiä saat kätevästi laitettua minulle esim yhteydenottolomakkeella Nyt on siis aika näyttää itselleni kynteni, että mites niitä kaikenlaisia markkinointikikkoja käytetäänkään. Oleppa valmiina, kohta täältä pesee :) Kerron sinulle nyt heti muutaman jutun kaupastani. 1. Sinun huolesi ei ole miettiä toimituskulujen suuruutta vaikkapa painavia betonituotteita tilatessasi! Minä hoidan pakkaamisen ja toimituskulujen malli on mitä yksinkertaisin: Alle viidenkympin ostokset laitan tulemaan tuotteesta riippumatta hintaan 4,90 € ja vähintään viidenkympin ostoksissa minä maksan toimituskulut kokonaan. Reilua, eikö!

2. Minun lisäkseni myös sinä voit olla kaupassani tuotteiden suunnittelija! Lähes kaikissa tekstiilituotteissa on vaihtoehtona myös "Tuunaa oma..."-tuotevaihtoehto. Tämä on sellainen tuote, jossa voit itse valita vaihtoehdoista kankaan värin ja suunnitella siihen halutessasi myös tekstin. Tässä on huikea mahdollisuus miettiä esimerkiksi lahjatuotteiksi jotain aivan uniikkia.

3. Vaihtoehtona lahjaideaksi kaupasta löytyy myös lahjakortti, jolla lahjansaaja pääsee 24/7 itse valitsemaan mieleisiä tuotteita. Lahjakortteja löytyy nyt arvoilla 30€, 50€, 100€ ja 150€. Mielläni kuulen sinulta ajatuksia myös näistä hinnoista ja muokkaan tarvittaessa kauppaan lisää vaihtoehtoja.

Olet lämpimästi tervetullut Sallan Pajan kauppaan virtuaalihypistelemään, ihan vain kurkkimaan ja tietysti myös ostoksille! Tästä pääset klikkaamaan itsesi perille Sallan Pajan kauppaan Sinua kauppaan odotellen Salla

86 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Σχόλια


bottom of page