top of page

Yllytyshullu metrisine bolstereineen

Epämukavuusalue ei ole vieras juttu tällekään yrittäjälle. Yllytyshulluna, ainakaan pahimmasta päästä, en itseäni pidä. Nyt kuitenkin nämä kaksi asiaa tuntuvat yhdistyvän. Olen useita kertoja tarttunut tuotekehitysmielessä jonkun minulle heittämään ideaan. Toisinaan niistä on muodostunut ratkaisu kyseisen asiakkaan ongelmaan ja sitten on syntynyt myös Sallan Pajan valikoimaan uusia tuotteita. Nyt sattumien summana tästä Kuramuijasta on tullut joogabolsterien valmistaja. Tätä en olisi ikinä itse keksinyt 😅 Tähän asti olen aina ymmärtänyt valmistamieni tuotteiden käytöstä ja pystynyt helposti antamaan niihin käyttövinkkejä ihan tuosta vain. Nyt valikoimassa on tuote, jollaista en ole koskaan käyttänyt. Ihan vain koska en ole milloinkaan edes ajatellut meneväni joogaan.

Kuramuija ja Metrinen bolsteri

Olen nyt muiden armoilla ja se on aikalailla epämukavaa! Kuulemma tämä uusi Metrinen bolsteri on suorastaan loistava: pituudesta on monessa asanassa (Katsos, olen oppinut uuden sanan 😁) hyötyä ja se on juuri sopivan napakka. Erityisesti on myös ihasteltu Metrisen bolsterin sisustuksellisuutta ja monikäyttöisyyttä muutenkin kuin joogassa. Yllytyshulluutta minun kohdalla olisi jo se, jos nyt olisin lähdössä joogaan bolsteri kainalossa. Mutta ei! Tämä Kuramuija on pakkaamassa ensi viikolla autoa ja suuntaa Helsinkiin Joogafestivaaleille esillelaittajaksi 😱 Siellä joogakansan keskellä on siis mukana myös yksi valejoogavarustemyyjä... ei kun ihan oikeasti minä Metrisiä bolstereita siellä myyn, mutta käyttövinkkejä ei kyllä taida juuri heruta 😅 Hyppään siis pää edellä suoraan syvään päähän tässä joogamaailmaan koskettamisessa!


 

Yhdestä petroolinvärisestä Metrisestä bolsterista on jo tullut "hän". Hän on saanut myös oman hästägin #bolsterielämää ja kulkee omia seikkailuitaan upean, moneen paikkaan ehtivän lääkealan kehitysjohtaja, Maria Lahtisen matkassa. Marialla bolsteri on ennen kaikkea ergonomiaa lisäävä väline mitä erilaisimmissa paikoissa ja kohdissa arkea.


Ensimmäisessä yllä olevassa kuvassa Maria ja Metrinen bolsteri ovat juuri kohdanneet ja toisessa he lähtevät yhdessä kohti ensimmäistä työpäivää.Tässä kohtaa tulikin jo selväksi, että jonain hetkenä on tuotekehityslistalla jonkinsortin kantonauhasysteemi Metriselle bolsterille.

Marialle bolsteri osoittautui heti isoksi avuksi monessa hetkessä niin töissä kuin vapaallakin. Tuo Metrisen bolsterin nappaaminen unikaveriksi on kyllä minun silmissä helpompi ymmärtää kuin siitä tuen saaminen melkoisen vinkurassa työskentelyasennossa päätteellä. Mutta Marian sanoin, hän ei tee mitään missään normaalissa asennossa ja tästä uudesta kaverista tulee todella olemaan apua ❤


Ja on Metrinen bolsteri päässyt Marian matkassa joogasalillekin. Pitkäraajaiselle naiselle ei lyhyempi bolsteri olisi riittänytkään esimerkiksi kuvan hetkessä.


Metrinen bolsteri joogassa

Koko Sallan Pajan tekstiilituotteiden värikartta on luonnollisesti myös Metristen bolstereiden valikoimassa. Aika herkullisia pötkylöitä moneen käyttöön. Näissä on tietysti erillinen vetoketjulla avattava päällinen, joten ne on helppo pestä ja ottaa jälleen käyttöön. Itse tyyny on täytetty luomuviljellyllä speltin kuorella Birkkalan tilalta Suomusjärveltä.


Metriset joogabolsterit lajitelma

Jonain päivänä tämä Kuramuijakin nappaa Metrisen bolsterin omaan käyttöönsä. Saas nähdä, miten se yhteiselo lähtee käyntiin! Löydänköhän jotain, mitä en ole osannut kaivatakaan 🫢 Jos sinä kaipaat Metristä bolsteria tai haluaisit myös tehdä testin, olisiko se sinunkin juttusi, niin ne löytyvät Sallan Pajan verkkokaupasta.Muuten, jos sinulla on hyviä vinkkejä heittää tälle Kuramuijalle selviytymiseen joogamestareiden keskellä festareilla, niin laitathan viestiä 😃❤😃 Kiitos jo etukäteen! Terkuin Yllytyshullu Kuramuija-Salla


69 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page